Rondleiding in het Moeder & Kindcentrum

Het Moeder & Kindcentrum organiseert iedere maand rondleidingen. Deze vinden plaats in het Moeder & Kindcentrum van het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom.

ISS_1097_08806.jpg

Het Moeder & Kindcentrum organiseert regelmatig rondleidingen. Deze rondleidingen zijn bedoeld voor vrouwen die willen of moeten bevallen in het Moeder & Kindcentrum en hun partners. Tijdens de rondleiding krijg je praktische informatie over het bevallen in het Moeder & Kindcentrum en duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt kiezen uit drie starttijden: 18.30 uur, 19.30 uur en 20.30 uur.

Capaciteit

Er zijn totaal 36 plaatsen beschikbaar (12 personen per rondleiding). Vanwege de grote belangstelling is het pas mogelijk om deel te nemen aan de rondleiding als je 30 weken zwanger bent.

Adres

Moeder & Kindcentrum Bravis ziekenhuis
Boerhaaveplein 1 (ingang Van Swietenlaan)
4624 VT Bergen op Zoom

Informatie en aanmelden

Heb je vragen over de rondleidingen in het Moeder & Kindcentrum, neem dan contact op via telefoonnummer 088 - 706 66 00. 
Wil je aanwezig zijn bij een van onze rondleidingen? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Deelname is gratis.

Afmelden

Heb je je opgegeven, maar kun je toch niet komen? Meld dit dan via bovenstaand telefoonnummer. Iemand anders kan dan in jouw plaats deelnemen.

Afmelden

Heb je je opgegeven, maar kun je toch niet komen? Meld dit dan via bovenstaand telefoonnummer. Iemand anders kan dan in jouw plaats deelnemen.