Voorlichting over borstvoeding

  • Donderdag 7 december 2023 om 19:30 uur
  • Bravis Ziekenhuis Boerhaaveplein 1, 4624 V Bergen op Zoom
  • 19:20 melden bij de portier in de centrale hal

Het Moeder & Kindcentrum organiseert elke maand een voorlichtingsavond over borstvoeding. De avond is bedoeld voor vrouwen die bevallen in het Moeder & Kindcentrum en meer willen weten over borstvoeding.

Ook partners zijn van harte welkom. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur en deelname is gratis. Om een goede keuze te kunnen maken moeten jullie als ouders goed geïnformeerd zijn.

Programma
Tijdens de voorlichtingsavond gaat de lactatiekundige (borstvoedingsdeskundige) mw. P. Yperman, in op het belang van het geven van borstvoeding, de basisprincipes van borstvoeding en de kwaliteit van moedermelk. Ook het borstvoedingsbeleid van het Moeder & Kindcentrum komt aan de orde. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Locatie
De avond vindt plaats in het hoofdgebouw van het Bravis ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom. Het adres is:

Bravis ziekenhuis
Boerhaaveplein 1 
4624 VT Bergen op Zoom

Je kunt je om 19.20 uur melden bij de portier in de centrale hal van het Bravis ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie over deze voorlichtsavond kun je contact opnemen met het Moeder & Kindcentrum, tel. 088 - 706 66 00. Wil je de avond bijwonen? Meld je dan aan bij het secretariaat van het Moeder & Kindcentrum via bovenstaand telefoonnummer. Je kunt ook gebruik maken van het inschrijfformulier. Er is plaats voor maximaal  28 personen.