Voorlichting over borstvoeding

Het Moeder & Kindcentrum organiseert elke maand een voorlichtingsavond over borstvoeding. De avond is bedoeld voor vrouwen die bevallen in het Moeder & Kindcentrum en meer willen weten over borstvoeding.

Banner baby.jpg

Ook partners zijn van harte welkom. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur en deelname is gratis. Om een goede keuze te kunnen maken welke voeding ze hun baby willen geven, is het voor ouders belangrijk dat zij goed geïnformeerd zijn.

Programma

Tijdens de voorlichtingsavond gaat de lactatiekundige (borstvoedingsdeskundige) mw. P. Yperman, in op het belang van het geven van borstvoeding, de basisprincipes van borstvoeding en de kwaliteit van moedermelk. Ook het borstvoedingsbeleid van het Moeder & Kindcentrum komt aan de orde. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Locatie

De avond vindt plaats in het hoofdgebouw van het Bravis ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom. Het adres is:

Bravis ziekenhuis
Boerhaaveplein 1 
4624 VT Bergen op Zoom

Je kunt je om 19.20 uur melden bij de portier in de centrale hal van het Bravis ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie over deze voorlichtsavond kun je contact opnemen met het Moeder & Kindcentrum, tel. 088 - 706 66 00. Wil je de avond bijwonen? Meld je dan aan bij het secretariaat van het Moeder & Kindcentrum via bovenstaand telefoonnummer. Je kunt ook gebruik maken van het inschrijfformulier. Er is plaats voor maximaal  28 personen.

Inschrijfformulier voorlichtingsavond over borstvoeding