Voedingskeuze voor uw baby

Als aanstaande ouders treffen jullie voorbereidingen om je kind zo goed mogelijk te verzorgen. Het voeden van je kind is een van de eerste dingen waar jullie als aanstaande ouders mee te maken krijgen. Een belangrijke vraag voor jezelf is: geven wij ons kind borstvoeding of kunstvoeding?

Het Moeder & Kindcentrum wil vanwege de vele voordelen voor moeder en kind borstvoeding promoten. Door duidelijke en volledige informatie kun je voor jezelf een weloverwogen beslissing nemen. Wij willen je ondersteunen in jouw beslissing, met respect voor jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Het Moeder & Kindcentrum organiseert iedere vier weken een voorlichtingsavond  over de voordelen van borstvoeding. 

Uitgebreide informatie over borstvoeding kun je lezen in onze patiëntenfolders.

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust aan een van de verpleegkundigen of aan je verloskundige. Bij specifieke vragen of problemen kun je een afspraak maken voor het lactatiekundig spreekuur. Je kunt hiervoor terecht op werkdagen tussen 09.00 en 15.30 uur. De lactatiekundige is bereikbaar op telefoonnummer 088 - 706 66 44.