Waar ben je naar op zoek?

Faciliteiten van de kraamsuites

Het Moeder & Kindcentrum beschikt over 27 luxe, comfortabele en huiselijke beval-, kraam- en couveusesuites. In de bevalsuites vinden de bevallingen plaats. Hier hebben we de beschikking over baarkrukken en over een speciaal bevalbad.

Na de bevalling kun je jouw kraamtijd doorbrengen in de kraamsuite of – wanneer jouw kindje in een couveuse ligt – in de couveusesuite. Deze eenpersoonssuites zijn van alle benodigdheden voorzien: zo heeft iedere kamer een logeerbed, een kitchenette en een eigen wc en douche of bad.

Het centrum heeft bovendien vier tweepersoonssuites beschikbaar voor als je opgenomen moet worden omdat er een complicatie in je zwangerschap is ontstaan. Er is dan echter geen mogelijkheid voor de partner om te blijven slapen.  

Gezin bij elkaar

In het Moeder en Kindcentrum hechten we veel waarde aan gezinsgerichte zorg. Dit betekent dat jij en je kindje nooit van elkaar gescheiden worden. Je blijft de gehele kraamtijd bij elkaar, ook wanneer het kindje in de couveuse ligt. Deze couveuse staat bij jou op de kamer. Heeft je kindje extra zorg nodig, dan vindt deze zorg op de couveusesuite plaats. Bovendien is er zowel in de kraamsuite als in de couveusesuite een logeerbed aanwezig voor je partner. Deze kan altijd blijven slapen.

Servicepakket Moeder & Kindcentrum

Serviceconcept

Wij vinden het heel belangrijk dat de patiënt, haar partner en eventuele andere kinderen en familieleden zich prettig voelen in het Moeder & Kind centrum. De comfortabele en huiselijke suites zijn ingericht volgens het hotelconcept. Iedere kamer heeft televisie en WiFi-verbinding, magnetron, minibar en een eigen wc en douche of bad. Onze servicemedewerkers ontvangen je gastvrij en klantvriendelijk. Al je vragen kun je aan hen stellen.

Om 7.30u starten wij met de zorgverlening, gewenst is dat de partner die blijft slapen voor deze tijd aangekleed is. Een vriendelijk verzoek om de slaapplaats netjes op te ruimen.

Op het moment dat je op het centrum komt staan onze servicemedewerkers 24/7 voor je klaar. Zij geven bij aanvang uitleg over de faciliteiten die op het moeder & kindcentrum aangeboden worden, en alles wat je moet weten over eventuele kosten tijdens het verblijf.

Door middel van een bellensysteem kan je 24 uur per dag doorgeven wat je wenst te gebruiken aan dranken en / of versnaperingen. Tijdens een verblijf op een zwangere-, kraam-, couveuse- of logeersuite hanteren wij voor het gebruik van richttijden voor de maaltijden. Deze tijden zijn voor het ontbijt: 7.30u tot 09.30u, voor de lunch: 12.00u tot 13.30u en voor een avondmaaltijd: 17.00u tot 19.00u.

Kosten

Maaltijden zijn voor de patiënt gratis en voor de partner tegen betaling te verkrijgen. De gebruik gemaakte service producten kunnen bij ontslag afgerekend worden bij het secretariaat via pin. Er is geen mogelijkheid tot contante betalingen

Voor de kosten van diverse andere producten verwijzen wij je naar prijslijst op de suite.

Persoonlijk contact?

Bel met de receptie van het Moeder & Kindcentrum 088- 70 66 600 of stel jouw vraag via het contactformulier

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over je bevalling? Bekijk dan online onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Wij helpen en informeren je graag!