Waar ben je naar op zoek?

Faciliteiten van de kraamsuites

Het Moeder & Kindcentrum beschikt over 27 luxe, comfortabele en huiselijke beval-, kraam- en couveusesuites. In de bevalsuites vinden de bevallingen plaats. Hier hebben we de beschikking over baarkrukken en over een speciaal bevalbad.

Na de bevalling kun je jouw kraamtijd doorbrengen in de kraamsuite of – wanneer jouw kindje in een couveuse ligt – in de couveusesuite. Deze eenpersoonssuites zijn van alle benodigdheden voorzien: zo heeft iedere kamer een logeerbed, een kitchenette en een eigen wc en douche of bad.

Het centrum heeft bovendien vier tweepersoonssuites beschikbaar voor als je opgenomen moet worden omdat er een complicatie in je zwangerschap is ontstaan. Er is dan echter geen mogelijkheid voor de partner om te blijven slapen.  

Gezin bij elkaar

In het Moeder en Kindcentrum hechten we veel waarde aan gezinsgerichte zorg. Dit betekent dat jij en je kindje nooit van elkaar gescheiden worden. Je blijft de gehele kraamtijd bij elkaar, ook wanneer het kindje in de couveuse ligt. Deze couveuse staat bij jou op de kamer. Heeft je kindje extra zorg nodig, dan vindt deze zorg op de couveusesuite plaats. Bovendien is er zowel in de kraamsuite als in de couveusesuite een logeerbed aanwezig voor je partner. Deze kan altijd blijven slapen.

Servicepakket Moeder & Kindcentrum

Bij het Moeder & Kindcentrum hanteren wij vaste prijzen voor onze service. Deze kunt u terug vinden in de informatiemap op de suites.

De gebruik gemaakte service producten kunnen bij ontslag afgerekend worden bij het secretariaat via pin. Er is geen mogelijkheid tot contante betalingen.

Persoonlijk contact?

Bel met de receptie van het Moeder & Kindcentrum 088- 70 66 600 of stel jouw vraag via het contactformulier

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over je bevalling? Bekijk dan online onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Wij helpen en informeren je graag!