Waar ben je naar op zoek?

Verblijf partner in het Moeder & Kindcentrum

Vader en moeder worden doe je nooit alleen. In het Moeder & Kindcentrum bieden we daarom gezinsgerichte zorg. Dit betekent dat jouw partner de gehele beval- en kraamtijd bij je mag blijven. In de kraam- en couveusesuite staat een logeerbed, zodat je partner altijd bij jou op de kamer kan verblijven. Uw partner hoeft na de bevalling niet direct naar huis. In de suite is ruimte voor één logé.

Ontstaat er in je zwangerschap een complicatie en moet je hiervoor opgenomen worden op het moeder & kindcentrum hebben wij vier tweepersoonssuites beschikbaar. Dan is er echter voor de partner geen mogelijkheid om te blijven slapen.

Verblijf overige kinderen binnen het gezin

Andere kinderen binnen het gezin zijn een hele dag welkom in het Moeder & Kindcentrum. Het is prettig voor zowel jezelf, je partner en je kind(eren) dat je iemand achter de hand hebt die de zorg voor deze kinderen kan overnemen. In de medische zorg kunnen er onverwachte momenten plaatsvinden. Daarom is er op de suites geen gelegenheid tot het overnachten van je andere kinderen.

Persoonlijk contact?

Bel met de receptie van het Moeder & Kindcentrum 088- 70 66 600 of stel jouw vraag via het contactformulier

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over je bevalling? Bekijk dan online onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Wij helpen en informeren je graag!