Nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het Moeder & Kindcentrum? Kijk dan op onze nieuwspagina. Hier vind je berichten over nieuwe en interessante ontwikkelingen. Daarnaast kun je ons volgen via onze Facebookpagina.

 • Bravis ziekenhuis beide hoofdlocaties op 1 foto.jpg

  Contractafspraken met alle zorgverzekeraars

  Aan het einde van het jaar heeft iedere patiënt de mogelijkheid om een andere zorgaanbieder te kiezen. Het is dan ook voor u belangrijk om te weten met welke zorgverzekeraars uw ziekenhuis een contract heeft afgesloten.

 • 091117 05 Kinderadviesraad Bravis ziekenhuis.jpg

  Patiëntenparticipatie en KinderAdviesRaad

  Patiënten kunnen een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van hun eigen zorgproces. Maar dan moeten zorgprofessionals ze hiervoor wel de ruimte geven en moeten patiënten die ruimte pakken.

 • Sigrid Goorhuis 2017.jpg

  Serie over werken op de OK

  Het Bravis ziekenhuis heeft een operatieafdeling met 12 operatiekamers, verdeeld over de locaties Roosendaal en Bergen op Zoom. In een nieuwe serie vertellen medewerkers van de OK over hun werk. In deze eerste aflevering is Sigrid Goorhuis-Posthumus aan het woord. "Je hebt hier de mogelijkheid je te ontplooien."

 • Maatschappelijke verantwoording 2017.jpg

  Bravis ziekenhuis in dialoog met samenleving

  Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseerde het Bravis ziekenhuis zijn ‘dag van de maatschappelijke verantwoording’. De Raad van Toezicht, de Raad van Bestuur en de Vereniging Medische Staf gingen live in gesprek met belanghebbenden bij het ziekenhuis over het gevoerde beleid van het afgelopen jaar en over zijn plannen voor de toekomst.

 • Maatschappelijke verantwoording 2017.jpg

  In dialoog met samenleving

  Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseerde het Bravis ziekenhuis Roosendaal / Bergen op Zoom zijn ‘dag van de maatschappelijke verantwoording’.

 • Banner - Bent u al gevraagd.png

  Actueel medicatieoverzicht via LSP

  Het Bravis ziekenhuis verleent u graag de juiste zorg. Het is daarvoor belangrijk dat uw zorgverlener op de hoogte is van uw actuele medicijngebruik. Het ziekenhuis maakt, met uw toestemming, gebruik van het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Persoonlijk contact?

Bel met de receptie van het Moeder & Kindcentrum 088- 70 66 600 of stel jouw vraag via het contactformulier