Waar ben je naar op zoek?

Service in het Moeder & Kindcentrum

We vinden het heel belangrijk dat je je prettig voelt in het Moeder & Kindcentrum. Dit geldt niet alleen voor moeders, maar ook voor vaders en eventuele andere kinderen en familieleden. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we het centrum een gemoedelijke en hotelachtige uitstraling gegeven. De comfortabele en huiselijke suites zijn fraai ingericht volgens het hotelconcept. Iedere kamer heeft bijvoorbeeld een televisie en WiFi-verbinding, logeerbed, magnetron, minibar en een eigen wc en douche of bad. In het logeerbed mag jouw partner blijven slapen.

Servicemedewerkers in het Moeder & Kindcentrum

Daarnaast beschikt het Moeder & Kindcentrum over servicemedewerkers die moeders en vaders gastvrij en klantvriendelijk ontvangen en begeleiden tijdens hun verblijf. Al je vragen kun je aan hen stellen. Zo bepaal je samen met de servicemedewerkers het tijdstip waarop je wilt ontbijten, lunchen en avondeten. 

Onder de kopjes maaltijden en faciliteiten vindt je meer informatie over onze service producten en de eventueel daar aan verbonden kosten. De gebruik gemaakte service producten kunnen bij ontslag afgerekend worden bij het secretariaat via pin. Er is geen mogelijkheid tot contante betaling.