Waar ben je naar op zoek?

Parkeren & route

Parkeren bij het moeder & kindcentrum

Je komt bij het Moeder & Kindcentrum via de achterzijde van het ziekenhuis, ingang Van Swietenlaan. Kom je met spoed naar het Moeder & Kindcentrum, bijvoorbeeld omdat je weeën hebt? Dan kun je kort parkeren op het parkeergedeelte voor de ingang van het centrum, direct na de meest linkse slagboom naast de blauwe doorgetrokken streep. Kom je met spoed en is het parkeerterrein vol kun je je via de intercom bij de meest linkse slagboom melden. De portier zal de slagboom dan voor je openen. Langer parkeren doe je op het naastgelegen parkeerterrein. Overal geldt betaald parkeren.

 

Parkeertarieven

Contactloos parkeren

U heeft de mogelijkheid met een betaalpas contactloos in en uit te rijden.

U biedt uw betaalpas aan bij de slagboom en kunt vervolgens inrijden. U ontvangt geen parkeerticket.

Bij het uitrijden biedt u uw betaalpas wederom aan waarna het verschuldigde parkeergeld automatisch van uw rekening wordt afgeschreven,

Parkeren met parkeerticket

Bij de ingang van het parkeerterrein trekt u een parkeerticket waarna de slagboom open gaat. Op de parkeerticket staat de tijd van aankomst. Bewaart u de parkeerticket goed. U heeft de ticket nodig om uit te rijden.

Vol

Indien een parkeerterrein vol is, wordt dit bij de inrit van het terrein aangegeven. Naast de slagboom staat dan met rood licht 'VOL' vermeld. U krijgt in dat geval geen parkeerticket en kunt het parkeerterrein niet op. Gaat u dan naar een ander parkeerterrein. Bij problemen kunt u de intercom gebruiken.

Patiënten brengen en halen

Wilt u een patiënt bij het ziekenhuis afzetten of ophalen? Dat kan bij alle ingangen. Hier vindt u ook rolstoelen. U kunt alle parkeerterreinen binnen twintig minuten gratis weer verlaten. Als u langs een slagboom moet, heeft u de mogelijkheid een parkeerticket te trekken of in te rijden met uw betaalpas.

Betalen

Heeft u bij het inrijden een parkeerticket getrokken? Ook dan heeft u de mogelijkheid uit te rijden middels contactloos betalen. Na aanbieden van uw parkeerticket wordt het verschuldigde tarief getoond en kunt u uw betaalpas aanbieden om te betalen.

U kunt uw parkeerticket ook betalen bij een betaalautomaat. Volgt u de aanwijzingen op de automaat. U kunt bij alle betaalautomaten afrekenen met uw bankpas dit kan zowel contacloos als door middel van bankpas en pincode. Bij enkele automaten kunt u nog met muntgeld/briefgeld betalen. U kunt geen geld wisselen bij de recepties. Bij vertrek kun je bij de balie van het Moeder & kindcentrum een uitrijkaartje kopen.

Betaalautomaten

De betaalautomaten staan:

bij de polikliniek

bij de hoofdingang

in de parkeergarage (Bergen op Zoom)

bij het poortgebouw (Roosendaal)

Tarieven maandag tot en met vrijdag

Op weekdagen betaalt u per keer de volgende tarieven:

binnen 20 minuten uitrijden: gratis

21 - 50 minuten: € 1,00

51 - 100 minuten: € 2,00

101 - 150 minuten: € 3,00

151 - 200 minuten: € 4,00

201 minuten - 24 uur: € 4,50

Parkeert u langer dan 24 uur? Dan betaalt u bovenstaande tarieven + € 4,50. 

Tarief weekend en erkende feestdagen

In het weekend en op erkende feestdagen kunt u onbeperkt parkeren voor € 1,00 per keer.

Kortingsregelingen

Patiënten en/of bezoekers die vaak naar het ziekenhuis moeten, kunnen gebruik maken van een kortingsregeling:

Weekkaart € 17,00 (een week onbeperkt in- en uitrijden).

Maandkaart € 35,00 (een maand onbeperkt in- en uitrijden). 

Jaarkaart € 70,00 (een jaar onbeperkt in- en uitrijden).

Strippenkaart € 15,00 (bevat 9 uitrijkaarten. De strippenkaart is een jaar geldig).

Weekkaarten kunnen bij de betaalautomaten worden verkregen.

De overige kaarten zijn te koop bij de receptie aan de hoofdingang. U kunt hiervoor uitsluitend met uw bankpas en pincode betalen. Restitutie van ongebruikte parkeergelden is niet mogelijk.

Routebeschrijving Moeder & Kindcentrum

Let op: volg niet de route naar het Bravis ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom, maar volg de onderstaande routes. 

U bereikt het Bravis Moeder & Kindcentrum, vanuit de richting:

Breda / Roosendaal
Ga de snelweg op richting Bergen op Zoom/Vlissingen (A58/E312). Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Dordrecht / Moerdijkbrug
Ga over de Moerdijkbrug rechts  en neem de afslag Roosendaal/Zierikzee (A17/A59). Vervolg de weg op de A58 richting Bergen op Zoom/Vlissingen. Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Vlissingen
Ga de snelweg op richting Bergen op Zoom (A58). Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Tholen
Ga de Nieuwe Postweg/N286 op. Voeg in op A4 richting Bergen op Zoom. Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Antwerpen (België)
Ga de snelweg op richting Antwerpen/Rotterdam/Haven 491-2000. Voeg vervolgens in op de A4. Houd rechts aan bij het knooppunt de Markiezaat (E312/A58/A4) en rij richting Bergen op Zoom/Roosendaal/Rotterdam. Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Openbaar vervoer

Vanaf het NS Station Bergen op Zoom neemt je de stadsbus richting Ziekenhuis. Je stapt uit bij de halte Ziekenhuis. Deze halte is gelegen aan de voorzijde van het ziekenhuis. Je vindt ons vervolgens bij de ingang aan de Van Swietenlaan. Kijk voor actuele reisinformatie op www.9292.nl of op de website van Goed bezig BUS.