Waar ben je naar op zoek?

Parkeren & route

Moet je met spoed naar het Moeder & Kindcentrum, bijvoorbeeld omdat je weeën hebt? Dan kun je kort parkeren op het kleine parkeerterrein voor de ingang van het Moeder & Kindcentrum. In alle andere gevallen parkeer je in de naast gelegen parkeergarage. Overal geldt betaald parkeren. De parkeerterreinen zijn dan ook voorzien van een slagboom. Je kunt het terrein oprijden door een kaartje te trekken uit de automaat bij de slagboom. Met dit kaartje betaal je na je bezoek in een van de betaalautomaten in het ziekenhuis.

Parkeertarieven

De betaalautomaten voor het parkeren zijn te vinden bij de hoofdingang van het ziekenhuis, bij de hoofdingang van de polikliniek en in de parkeergarage achter het ziekenhuis (dicht bij het Moeder & Kindcentrum).

Het parkeertarief bedraagt € 1 per uur met een maximum van € 3 per keer. Dit tarief geldt van maandagochtend 06.00 uur tot vrijdagavond 23.30 uur. Buiten deze tijden is parkeren gratis. Betaalautomaten vind je bij de hoofdingang, de ingang polikliniek en in de parkeergarage achter het ziekenhuis. Ook kan je een uitrijkaartje kopen voor € 1,50 bij het secretariaat van het Bravis Moeder& Kindcentrum.

Routebeschrijving Moeder & Kindcentrum

Let op: volg niet de route naar het Bravis ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom, maar volg de onderstaande routes. 

U bereikt het Bravis Moeder & Kindcentrum, vanuit de richting:

Breda / Roosendaal
Ga de snelweg op richting Bergen op Zoom/Vlissingen (A58/E312). Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Dordrecht / Moerdijkbrug
Ga over de Moerdijkbrug rechts  en neem de afslag Roosendaal/Zierikzee (A17/A59). Vervolg de weg op de A58 richting Bergen op Zoom/Vlissingen. Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Vlissingen
Ga de snelweg op richting Bergen op Zoom (A58). Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Tholen
Ga de Nieuwe Postweg/N286 op. Voeg in op A4 richting Bergen op Zoom. Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Antwerpen (België)
Ga de snelweg op richting Antwerpen/Rotterdam/Haven 491-2000. Voeg vervolgens in op de A4. Houd rechts aan bij het knooppunt de Markiezaat (E312/A58/A4) en rij richting Bergen op Zoom/Roosendaal/Rotterdam. Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Openbaar vervoer

Vanaf het NS Station Bergen op Zoom neemt je de stadsbus richting Ziekenhuis. Je stapt uit bij de halte Ziekenhuis. Deze halte is gelegen aan de voorzijde van het ziekenhuis. Je vindt ons vervolgens bij de ingang aan de Van Swietenlaan. Kijk voor actuele reisinformatie op www.9292.nl of op de website van Goed bezig BUS.