Parkeren en route

Hier lees hoe je het Moeder & Kindcentrum kunt bereiken.
Belangrijk, zeker als je met spoed naar ons toe moet komen. 

WAAR KAN IK PARKEREN BIJ EEN SPOEDGEVAL?

Bij een spoedgeval is er de mogelijkheid om kort te parkeren op het kleine parkeerterrein voor de ingang van het Moeder & Kindcentrum. Gebruik hiervoor de meest linkse slagboom.

PARKEERMOGELIJKHEDEN

In alle andere gevallen parkeer je in de naastgelegen parkeergarage of het parkeerterrein. Daarnaast liggen de parkeerterreinen. De parkeerterreinen zijn voorzien van een slagboom waarbij je het terrein pas kunt oprijden nadat je het kaartje uit de automaat hebt gehaald of je bankpas hebt aangeboden. Voor alle parkeergelegenheden geldt betaald parkeren. De betaalautomaten voor betaling van een parkeerkaartje zijn te vinden bij de hoofdingang van het ziekenhuis, bij de hoofdingang van de polikliniek en in de parkeergarage achter het ziekenhuis. U kunt ook een uitrijkaartje kopen bij de receptie van het MKC

ROUTEBESCHRIJVING MOEDER & KINDCENTRUM 

Let op: volg niet de route naar het Bravis ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom, maar volg de onderstaande routes. 

PARKEERTARIEVEN 

  • Weekdagen: € 1 per 50 min, maximaal € 4,50 euro per 24 uur
  • Weekend en erkende feestdagen: onbeperkt parkeren voor € 1 euro per keer
  • Verlaat je binnen 20 minuten het parkeerterrein, dan parkeer je gratis en hoef je niet langs de betaalautomaat.  

ABONNEMENTEN 

Kom je vaker naar Bravis? Dan kun je een parkeerabonnement aanschaffen. 

  • Dagkaart: € 8 
  • Weekkaart: € 17
  • Maandkaart: € 35
  • Jaarkaart: € 70 
  • Strippenkaart: € 15 (bevat 9 parkeerkaartjes en is één jaar geldig)

De parkeerabonnementen en strippenkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie aan de hoofdingang van het ziekenhuis. 

Routebeschrijving Moeder & Kindcentrum

Let op: volg niet de route naar het Bravis ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom, maar volg de onderstaande routes. 

U bereikt het Bravis Moeder & Kindcentrum, vanuit de richting:

Breda / Roosendaal

Ga de snelweg op richting Bergen op Zoom/Vlissingen (A58/E312). Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Dordrecht / Moerdijkbrug

Ga over de Moerdijkbrug rechts  en neem de afslag Roosendaal/Zierikzee (A17/A59). Vervolg de weg op de A58 richting Bergen op Zoom/Vlissingen. Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Vlissingen

Ga de snelweg op richting Bergen op Zoom (A58). Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Tholen

Ga de Nieuwe Postweg/N286 op. Voeg in op A4 richting Bergen op Zoom. Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Antwerpen (België)

Ga de snelweg op richting Antwerpen/Rotterdam/Haven 491-2000. Voeg vervolgens in op de A4. Houd rechts aan bij het knooppunt de Markiezaat (E312/A58/A4) en rij richting Bergen op Zoom/Roosendaal/Rotterdam. Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Openbaar vervoer

Vanaf het NS Station Bergen op Zoom neemt je de stadsbus richting Ziekenhuis. Je stapt uit bij de halte Ziekenhuis. Deze halte is gelegen aan de voorzijde van het ziekenhuis. Je vindt ons vervolgens bij de ingang aan de Van Swietenlaan. Kijk voor actuele reisinformatie op www.9292.nl of op de website van Goed bezig BUS.